Інгредієнти на 4 порцій
Підготовка
Спосіб приготування
1. Почистити моркву, цибулю і часник, дрібно наріжте.
2. Обірвіть листочки чебрецю з гілочки і подрібніть разом з розмарином.
3. Помийте і поріжте томати, вирізаючи коріння.
4. Нагрійте 2 столові ложки оливкової олії у важкій сковороді, додайте сіль, перець і обсмажте телятину на сильному вогні.
5. Дістаньте м'ясо з сковорідки, зате додайте туди моркву, цибулю і часник, підрум'яньте 3-4 хвилини - при необхідності додайте оливкового масла.
6. Покладіть зверху телятину, деглясуйте з червоним вином (половина кількості), дайте йому повністю випаруватися і повторіть процес з іншою половиною.
7. Додайте нарізані томати і бульйон з телятини. Гасіть телятину на малому вогні під кришкою близько 80 хв.
8. Натріть шкірку апельсина для гремолати, обірвіть листя петрушки і подрібніть разом з часником.
9. Розігрійте масло в невеликій каструлі, обсмажити панірувальні сухарі, змішайте з іншими інгредієнтами, приправити сіллю і перцем.
10. Дістаньте з соусу повністю приготовані шматки телятини, видаліть кістки, розірвіть на невеликі шматочки і знову покладіть в соус. Залежно від ваших уподобань, кістковий мозок можна видалити з кісток і додати в соус.
11. Додайте масло, приправте і підтримуйте блюдо теплим.
12. Закип'ятіть підсолену воду у великій каструлі, приготуйте пасту al dente відповідно до вказівок на упаковці, відкиньте на друшляк, а не промиваючи холодною водою, перемішайте з соусом.
13. Подавайте до столу з гремолатой.
Смачного!