Повернутися
RU | UA

Версія сайту на російській мові

Ви завжди можете перемкнути на російську мову, використовуючи перемикач у шапці сайту.

Дякую
Зелені фетучіні з рагу “Особуко”

Зелені фетучіні з рагу “Особуко”



Інгредієнти на 4 порцій

2 моркви 
1 цибуля 
4 зубчика часноку 
1 гілочка розмарину 
1/2 пучка тимьяну 
1 кг томатів 
4 ст.л. оливкової олії 
850 г телятини 
Сіль, перець 
200 мл червоного вина 
200 мл бульйону з телятини 
2 ст.л. холодного вершкового масла 
гремолатою
1 апельсин 
2 зубчика часнику 
1 пучок петрушки 
3 ст оливкової олії 
2 ст.л. паніровочних сухарів


Підготовка

Час підготовки: 30 хв 
Час приготування: 90 хв



Спосіб приготування


1. Почистити моркву, цибулю і часник, дрібно наріжте.


2. Обірвіть листочки чебрецю з гілочки і подрібніть разом з розмарином.


3. Помийте і поріжте томати, вирізаючи коріння.


4. Нагрійте 2 столові ложки оливкової олії у важкій сковороді, додайте сіль, перець і обсмажте телятину на сильному вогні.


5. Дістаньте м'ясо з сковорідки, зате додайте туди моркву, цибулю і часник, підрум'яньте 3-4 хвилини - при необхідності додайте оливкового масла.


6. Покладіть зверху телятину, деглясуйте з червоним вином (половина кількості), дайте йому повністю випаруватися і повторіть процес з іншою половиною.


7. Додайте нарізані томати і бульйон з телятини. Гасіть телятину на малому вогні під кришкою близько 80 хв.


8. Натріть шкірку апельсина для гремолати, обірвіть листя петрушки і подрібніть разом з часником.


9. Розігрійте масло в невеликій каструлі, обсмажити панірувальні сухарі, змішайте з іншими інгредієнтами, приправити сіллю і перцем.


10. Дістаньте з соусу повністю приготовані шматки телятини, видаліть кістки, розірвіть на невеликі шматочки і знову покладіть в соус. Залежно від ваших уподобань, кістковий мозок можна видалити з кісток і додати в соус.


11. Додайте масло, приправте і підтримуйте блюдо теплим.


12. Закип'ятіть підсолену воду у великій каструлі, приготуйте пасту al dente відповідно до вказівок на упаковці, відкиньте на друшляк, а не промиваючи холодною водою, перемішайте з соусом.


13. Подавайте до столу з гремолатой.


Смачного!





Дополнительная информация
Консультації та замовлення:
067 468 47 58
044 228 67 55