besplatnaya-dostavka-31-ua.png
Повернутися
RU | UA
- -
Паста орекьетте з песто з авокадо - делікатес родом з Апулії

Паста орекьетте з песто з авокадо - делікатес родом з Апулії



Інгредієнти для 4 порцій

400 г пасти орекьетте ("черепашки" або "вушка") 
Сіль 
200 г базиліка 
2 ст.л. соку лимона 
1 зубчик часника 
60 г кедрових горіхів 
50 г пармезана + трохи для посипання 
100 мл оливкової олії 
1 авокадо


Підготовка

Час підготовки: 12 хв 
Час приготування: 10 хв



Спосіб приготування


1. У велику каструлю з пастою налийте води і додайте солі.


2. У велику каструлю з пастою налийте води і додайте солі.


3. Помийте і висушіть базилік.


4. Обсмажте кедрові горішки на сковороді з антипригарним покриттям, щоб розкрити їх аромат.


5. Покладіть горіхи і всі інші інгредієнти в блендер, ретельно подрібніть - при необхідності додайте трохи олії.


6. Пасту, струшуючи зайву воду, покладіть в глибоку миску, перемішайте з песто і невеликою кількістю води, що залишилася від приготування.


7. Подавайте зі свіжозмеленим перцем і тертим пармезаном


Смачного!




Джерело: https://www.bosch-home.com.ua/vidkryite-bosch/rezepty/rezepty-bosch/rezept-pasty-s-avocado-i-pesto

Дополнительная информация
Консультації та замовлення:
(067) 501-4337
(044) 228-6755