Інгредієнти на 4 порцій
Підготовка
Спосіб приготування
1. Закип'ятіть велику каструлю підсоленої води і приготуйте спагетті відповідно до інструкції на упаковці.
2. Замочіть родзинки в теплій воді, щоб вони стали м'якими.
3. Підсмажте горіхи кеш'ю на сковороді з антипригарним покриттям і грубо подрібніть.
4. Розігрійте оливкову олію у великому сотейнику, обсмажити креветки, викладіть в інший посуд і тимчасово приберіть.
5. Очистіть часник, поріжте тонкими скибочками і обсмажте разом з перцем чилі на добре розігрітій сковороді.
6. Помийте фенхель, наріжте кубиками, насіння фенхелю подрібніть і додайте все на сковороду з часником.
7. Додайте Martini Bianco, підсушені родзинки і шафран.
8. Дайте суміші покипіти деякий час, додайте креветки і перемішайте з кілька вологою пастою. При необхідності додайте трохи води, в якій варилася паста.
9. Приправте сіллю, перцем і посипати подрібненою зеленню фенхеля і кешью.
Смачного!