Повернутися
RU | UA

Версія сайту на російській мові

Ви завжди можете перемкнути на російську мову, використовуючи перемикач у шапці сайту.

Дякую
Чорні спагетті з тигровими креветками

Чорні спагетті з тигровими креветками



Інгредієнти на 4 порцій

  • 400 г чорних спагеті 
  • 2 ст.л. родзинок 
  • 60 г кешью 
  • 500 г великих креветок 
  • 2 ст.л. оливкової олії 
  • 3 зубчика часникуа 
  • 1 перець чілі 
  • 1 цибулина фенхелю з листям 
  • 40 мл Martini Bianco 
  • 1 ч.л. шафрана 
  • сіль, перець


Підготовка

  • Час підготовки: 20 хв 
  • Час приготування: 20 хв



Спосіб приготування


1. Закип'ятіть велику каструлю підсоленої води і приготуйте спагетті відповідно до інструкції на упаковці.


2. Замочіть родзинки в теплій воді, щоб вони стали м'якими.


3. Підсмажте горіхи кеш'ю на сковороді з антипригарним покриттям і грубо подрібніть.


4. Розігрійте оливкову олію у великому сотейнику, обсмажити креветки, викладіть в інший посуд і тимчасово приберіть.


5. Очистіть часник, поріжте тонкими скибочками і обсмажте разом з перцем чилі на добре розігрітій сковороді.


6. Помийте фенхель, наріжте кубиками, насіння фенхелю подрібніть і додайте все на сковороду з часником.


7. Додайте Martini Bianco, підсушені родзинки і шафран.


8. Дайте суміші покипіти деякий час, додайте креветки і перемішайте з кілька вологою пастою. При необхідності додайте трохи води, в якій варилася паста.


9. Приправте сіллю, перцем і посипати подрібненою зеленню фенхеля і кешью.


Смачного!





Дополнительная информация
Консультації та замовлення:
067 468 47 58
044 228 67 55