Повернутися
RU | UA

Версія сайту на російській мові

Ви завжди можете перемкнути на російську мову, використовуючи перемикач у шапці сайту.

Дякую
-
Політика компанії

Політика компанії


Конфіденційність:

- Розсилки та інформаційні повідомлення будуть відправлені на адреси електронної пошти і номери телефонів клієнтів, які купували товар в мережі магазинів Bosch | Siemens (в тому числі і в інтернет-магазині bs-partner.com.ua * і / або брали участь в акціях і / або інших маркетингових активностях (конкурси, розіграші призів / подарунків і т.д), які проводилися ТОВ «Термоімпульс» або третіми особами на замовлення ТОВ «Термоімпульс». Підставою для отримання розсилки та / або інформаційного повідомлення є адреса електронної пошти та номер телефону, які клієнт за власною ініціативою повідомив у відповідній анкеті (заповненої їм для участі в акції та / або маркетингової активності) або при оформленні замовлення в інтернет-магазині bs-partner.com.uа, або в разі самостійної підписки на отримання розсилки та інформаційних повідомлень на вищевказаному сайті.

- Зазначені розсилки містять інформацію про майбутні акції з продажу товарів, розіграшах, знижки, спеціальні пропозиції та інші заходи для клієнтів, і здійснюються один раз в тиждень.

- Покупець в будь-який момент може відписатися або відмовитися від отримання розсилки через відповідний функціонал в тілі листа розсилки (клікнувши на посилання "Відмовитися від розсилки" внизу листа). Також можна відписатися за адресою електронної пошти: info@bs-partner.com.ua

Адреса: ТОВ «Термоімпульс»: 02140, Україна, м Київ, вул. Мишуги, 8

 

Політика захисту персональних даних.


Інформація, надана Вами, є конфіденційною і не передається третім особам, крім випадків, передбачених законодавством.

- Ми запитуємо Ваші персональні та контактні дані виключно для здійснення Вашого замовлення і надання необхідної інформації про стан його виконання, реєстрації в особистому кабінеті клієнта, участі в рекламних активностях ТОВ «Термоімпульс» тощо.

- Ваші персональні дані обробляються ТОВ «Термоімпульс» виключно в розумінні Закону України «Про захист персональних даних». Такі дані, відповідно до вимог законодавства, що регулює правовідносини, пов'язані із захистом персональних даних, зберігаються, обробляються і використовуються в рамках всіх правовідносин, що виникають між Вами і ТОВ «Термоімпульс». Усі правовідносини, пов'язані з обробкою та захистом персональних даних, регулюються відповідним законодавством.

 

Ви висловлюєте згоду на обробку Ваших персональних даних в такий спосіб:

- при здійсненні (підтвердження) Вами замовлення на сайті https://bs-partner.com.ua/ , тобто при придбанні товарів і / або послуг, шляхом кліка в рядку «ОФОРМИТИ ЗАМОВЛЕННЯ»;

- при реєстрації в особистому кабінеті клієнта на сайті https://bs-partner.com.ua/;

- за участю в рекламних активностях ТОВ «Термоімпульс» відповідно до правил проведення таких заходів.

- Такий перелік порядку надання згоди на обробку Ваших персональних даних не є вичерпним і узгоджується ТОВ «Термоімпульс» і клієнтом (споживачем) і / або доводиться до відома клієнта (споживача).

- ТОВ «Термоімпульс» гарантує, що персональні дані будуть зберігатися і оброблятися у відповідності до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

- ТОВ «Термоімпульс» використовує всі необхідні (cookies) куки, щоб забезпечити Вам надання максимально повної інформації про нас і наших можливостях, щоб Ви отримали кращий досвід на нашому сайті. Якщо Ви продовжуєте користуватися нашим сайтом, це означає Вашу згоду на використання нами (cookies) і отримання Вами всіх файлів cookie, і нашу можливість відправляти Вам найсвіжішу інформацію про найактуальніші пропозиції та акції. Ви в будь-який час можете легко відмовитися від розсилки або заборонити використовувати куки шляхом персональних налаштувань Вашого девайса.

- Якщо у Вас виникли питання по конфіденційності, зв'яжіться з нами, написавши за адресою info@bs-partner.com.ua

 

Комп'ютерна безпека

- При відвідуванні сайту bs-partner.com.ua ми збираємо, зберігаємо і обробляємо таку інформацію як IP-адресу, дату і час відвідин, тип і мова браузера, файли coockies - виключно для надання послуг сайту і інтернет-магазину, оптимізації їх роботи, а також для захисту цілісності інформаційного простору сайту.

- Ця інформація є конфіденційною і не передається третім особам, крім обґрунтованих випадків, передбачених законами України.

- Якщо у Вас виникли питання або Ви виявили зловживання цією інформацією, Ви завжди можете зв'язатися з нами, написавши нам за адресою info@bs-partner.com.ua , bosch-ukraine@i.ua

 

* Bs-partner.com.ua - раніше називався bosch-ukraine.com.ua, bosch-kiev.com.ua, siemens-ukraine.com.ua.




Консультації та замовлення:
(067) 501-43-37
(044) 228-67-55